Veel gestelde vragen

Algemene vragen: 

 1. Kan je als particulier ook bij jullie bestellen? Ja, als onze producten worden aan zowel particuliere klanten als aan zakelijke klanten geleverd.
 2. Hebben jullie een showroom? Je kan altijd even langskomen in onze winkel (Hasseltsesteenweg 70/2 in Sint-Truiden) waar wij een aantal toestellen ten toon hebben staan. Voor specifieke producten neem je best even contact met ons op om af te stemmen of het product al dan niet aanwezig is in onze winkel.
 3. Hoe kan ik jullie het makkelijkste bereiken met mijn vragen? Je kan ons altijd telefonisch bereiken op het nr +32 11 67 41 89 of via mail (info@foodanddrink.be). Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze winkel te Sint-Truiden. 

Bestellen: 

 1. Kan ik een factuur krijgen? Via de webshop krijg je automatisch een orderbevestiging. Voor facturen mag je ons altijd even contacteren op volgend e-mailadres: info@foodanddrink.be
 2. Mijn toestel werkt niet naar behoren. Wat moet ik nu doen? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan je telefonisch doen op het nr +32 11 67 41 89 of via mail (info@foodanddrink.be) Hou zeker even je bestelnummer bij de hand. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden voor je probleem.
 3. Hoe lang heb ik garantie op mijn product? Wij geven je 2 jaar garantie op alle producten die je in onze webshop besteld.
 4. Kan ik mijn bestelling nog annuleren? Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantendienst en wij kijken of je bestelling al dan niet reeds verzonden is. 

Betalen:

 1. Welke betaalmethodes hanteren jullie? In onze webshop kan je betalen met MasterCard, Visa, PayPal, Bancontact/MisterCash, IDEAL en overschrijving.
 2. Kan ik betalen bij levering? Neen, helaas kan je bij ons niet betalen bij levering. 

Verzending:

 1. Hoe lang duurt het vooraleer ik mijn bestelling ontvang? We trachten iedere bestelling binnen de 3 werkdagen te verzenden. Echter kan het voorvallen dat het gekozen product niet voorradig is. In dit geval zal de levering later plaatsvinden. 
 2. Hoeveel verzendkosten moet ik betalen? Bij een bestelling onder de € 50 komt er €4,99 verzendkost bij. Bestellingen boven de €50 genieten van een gratis verzending. 
 3. Leveren jullie ook buiten België? Neen, momenteel verzenden wij enkel binnen België. 
 4. Met welke dienst verzenden jullie? 
 5. Krijg ik bericht als mijn bestelling wordt verzonden? Ja, je wordt per e-mail op de hoogte gebracht van verzending. Zo kan je ook ten alle tijden je bestelling volgen. 
 6. Wat moet ik doen wanneer ik mijn bestelling maar niet ontvang? In dit geval neem je best even contact op met onze klantendienst. Zo kunnen we samen met je kijken waar het probleem zich situeert en voor een goede oplossing zorgen. 

Retourneren 

 1. Ik wil mijn product(en) terug sturen. Wat moet ik nu doen? Je kan best even het retourneerformulier even invullen vooraleer je het ons terug op stuurt. Daarna krijg je een e-mail met verdere instructies voor terugzending. Let wel op dat retourkosten niet worden terugbetaald.